За нас

IRchitect специализира в проектирането и обзавеждането на работни пространства и офиси.

Студиото e проект на 6 млади архитекти и приятели, които вярват, че могат да са глътка свеж въздух в света на дизайна и архитектурата. Наслушахме се на “не може” и “то всички така правят”. Нагледахме се на вдигнати рамене. Вярваме, че средата възпитава, и в правото на всеки човек да живее и работи във вдъхновяваща и добре направена среда.

Вярваме, че качественият дизайн, освен че изглежда добре, решава и функционални проблеми. В добре проектирания офис климатикът не духа в ничий врат, и слънцето не блести в ничий монитор. В добре проектираното жилище на прескачаме един и същи разклонител по няколко пъти на ден. Вярваме, че дизайнът не е самоцел, а средство да живеем по-добре.

Мнозина се страхуват, че работата с дизайнер ще превърне дома им в стерилен музей за скъпи предмети. В нашата работа се стремим да работим в екип с клиентите си в гъвкав и прозрачен процес. Вашите желания и вкус структурираме чрез опита и визията си в завършен продукт, и вярваме, че съществува правилно решение за всеки бюджет.

Основната цел на работата ни е чрез пространство, светлина и материал да създадем емоция. Да създадем радост.

Млади сме – вярно. Но пък сме готини.
Изберете нас!

Team pictures - animated gif image