Office Interior Design - Via Germanika Educational Centre

Via Germanika

Проект на разработката са общите пространства на обучителния център по немски език Via Germanika.

Коридорообразните пространства се нуждаеха от нов прочит и силен акцент, който да ги обедини. Друга важна цел, която си поставихме при разработката на проекта беше да се потърси алтернатива на типа сядане в учебните зали чрез ниска мека мебел в отделена ниша и високи бар столове в общите пространства.

Предложихме П-образна структура, която да въплъти в себе си рецепция, кухня, бар, кабинет на управителя, библиотека, гардероб и пространство за склад. Лентата подчертава характера на пространствата и насочва курсистите от входа към учебните зали. Подът, мебелите, таванът и страниците на лентата са изградени от листове шперплат и в тях са скрити осветлението и инсталациите, необходими за функциониране на центъра.

Също с шперплат са сигнирани и други ключови за центъра пространства – мястото за ниско сядане, чакалнята, стенните ниши за отдих.

За да се подчертае лентата останалата част от интериора – под, стени, таван – е „измита“ и третирана в светлосив цвят.

Лентата е ясно видима от уличната фасада и дава ясна представа на минувачите, че обучителният център акцентира върху детайла и отношението към курсиста и се стреми към високо качество.

За Ай Архитект

В IRchitect вярваме, че заедно с вас ще създадем точния дом за вас – разкажете ни вашите нужди и надежди, за да изследваме апартамента и заедно да стигнем до правилните решение във вашия бюджет.

Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото вие сте най-добрите  специалисти по себе си, а ние сме страхотни експерти по архитектура.

Контакти

+359883 373437

office@irchitect.com

Mastilo Coworking Space

София, Страхил войвода 2