Интериорен дизайн апартамент в Красно село

Проектът разглежда обновяването на апартамент от 60-те години на 20в.

Оригиналното разпределение е с две непреходни спални и независими дневна и кухня, достъпни от широк коридор.

 

Предлагаме свързване на дневната и кухнята с цел постигане на повече удобство и приобщаване на широкия коридор към дневната зона.

Получените пространства са усвоение с помощта на “водеща” лента, която тръгва от коридора и завършва в кухнята, вкарвайки топлина и мащаб в северните помещения.

Родителската спалня е “разрязана” от хоризонтална равнина, обособявайки и подчертавайки ниските мебели – легло, скрин, бюра и шкафове, и създавайки усещане за повече пространство и височина.

Детската стая е разделена на две части: една “външна” и топла, подходяща за работа и игри, с възможност за уединение и отделяне от другата част от стаята.
Вътрешната част обхваща зоната за спане и складиран. Стелажна система покрива стената зад леглата.
Растерът й позволява прикрепяне на повече от едно единични легла, давайки възможност за обитаване от повече деца в бъдеще, както и запълване с шкафове и чекмеджета поетапно във времето.

За студио за интериорен дизайн IRchitect

В студио за интериорен дизайн IRchitect вярваме, че в партньорство с вас можем да създадем идеалния ви дом. Разкажете ни вашите нужди и надежди, за да изследваме апартамента и заедно да стигнем до правилните решение във вашия бюджет.

Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото вие сте най-добрите  специалисти по себе си, а ние сме страхотни експерти по архитектура и интериорен дизайн.

СЛЕДВАЙТЕ СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН IRchitect
Контакти на студио за интериорен дизайн IRchitect

+359883 373437

office@irchitect.com

София, ж.к. Яворов, бл. 5