Интериорен дизайн апартамент в Центъра - IRchitect

Интериорен дизайн апартамент в Центъра

Интериорен дизайн на апартамент в гр. София. Основният ремонт на апартамента изважда на показ скритата в него красота. Вдъхновени от скандинавския дизайн сме показали красотата на естествените материали и натуралните цветове.

Цялостното усещане от дизайна на дневната зона е за спокойствие и релакс, сред който обитателите – съвременни млади хора – могат да прекарват времето си приятно.

В интериорния дизайн на дневната зона е организиран кът за хранене, ниско сядане, както и кухненски ред. Материалите в дизайна са основно естествени – масивен паркет и естествен камък в настилките, естествен фурнир върху корпусните мебели, текстил от памук и вълна.

Интериорният дизайн колажно комбинира няколко килима в неутрални тонове. Текстилът на щорите и завесите си хармонират. Стените в интериора са светли, като в умерено сиво сме подчертали тези от тях, които са фон на мебелни групи. Интериорното осветление е отделно за всяка от зоните, с модерни, минималистични осветителни тела, излъчващи спокойна, дифузна светлина.