Интериорен дизайн апартамент в Центъра

Интериорен дизайн на апартамент в гр. София. Основният ремонт на апартамента изважда на показ скритата в него красота. Вдъхновени от скандинавския дизайн сме показали красотата на естествените материали и натуралните цветове.

Цялостното усещане от дизайна на дневната зона е за спокойствие и релакс, сред който обитателите – съвременни млади хора – могат да прекарват времето си приятно.

В интериорния дизайн на дневната зона е организиран кът за хранене, ниско сядане, както и кухненски ред. Материалите в дизайна са основно естествени – масивен паркет и естествен камък в настилките, естествен фурнир върху корпусните мебели, текстил от памук и вълна.

Интериорният дизайн колажно комбинира няколко килима в неутрални тонове. Текстилът на щорите и завесите си хармонират. Стените в интериора са светли, като в умерено сиво сме подчертали тези от тях, които са фон на мебелни групи. Интериорното осветление е отделно за всяка от зоните, с модерни, минималистични осветителни тела, излъчващи спокойна, дифузна светлина.

За студио за интериорен дизайн IRchitect

В студио за интериорен дизайн IRchitect вярваме, че в партньорство с вас можем да създадем идеалния ви дом. Разкажете ни вашите нужди и надежди, за да изследваме апартамента и заедно да стигнем до правилните решение във вашия бюджет.

Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото вие сте най-добрите  специалисти по себе си, а ние сме страхотни експерти по архитектура и интериорен дизайн.

СЛЕДВАЙТЕ СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН IRchitect
Контакти на студио за интериорен дизайн IRchitect

+359883 373437

office@irchitect.com

София, ж.к. Яворов, бл. 5