Интериорен дизайн на апартамент от студио IRchitect

Интериорен дизайн на апартамент в Студентски град

Може да живеете дълго време в едно жилище, но какво го прави дом? Нов текстил, осветление, освежаване на кухнята – и този апартамент се преобрази.

Текстил, цветове, осветление и нови корпусни мебели карат дневната в този апартамент да засияе. Цветът е страхотен, нали? А познахте ли под него стария диван от Икеа? Не винаги ефектното решение е скъпо. Вграденият шкаф над дивана помага двете помещения да прелеят едно в друго.

Завесата обединава различните прозоречни отвори, и омекотява светлината. Различните групи осветителни тела приканват към създаването на различни сценарии в дневната зона – спокойна вечер с книга или парти – подходящата атмосфера се създава с натискането на бутон.

Поръчахме тапет, за да внесем цвета и настроението от дневната и в антрето. Темата му, успокоена и овладяна, влезе и в спалнята. Там текстилът и тапетът се допълват, за да създадат уютна и спокойна атмосфера.

В кухнята пребоядисахме вратичките – оказа се почти достатъчно. Добавихме един поръчков шкаф – и готово.

Благодарим на ALVcreations за фотографиите.

За Ай Архитект

Студио IRchitect е основано от екип млади архитекти,
Вярваме, че заедно можем да създадем точния дом за всеки – за неговите нужди, по неговите мечти и за неговия джоб, защото ние сме експерти по архитектура, но хората, с които работим са експерти по себе си.