Защо да изберете IRchitect за проектиране на интериорен дизайн 

За нас

Студио IRchitect е основано от екип млади архитекти,

Ние сме експерти по архитектура, но хората, с които работим са експерти по себе си. Вярваме, че заедно можем да създадем точния дом за всеки – за неговите нужди, по неговите мечти и за неговия джоб. Вярваме, че качественият интериорен дизайн, освен че изглежда добре, решава и функционални проблеми. В добре проектираното жилище на прескачаме един и същи разклонител по няколко пъти на ден. В добре проектирания офис климатикът не духа в ничий врат, и слънцето не блести в ничий монитор. Вярваме, че дизайнът не е самоцел, а средство да живеем по-добре.

Гордеем се с процеса, който сме създали, защото той е напълно клиентоцентричен – ориентиран около Вас и вашите нужди.
Вярваме, че заедно можем да създадем точния дом за вас – ще разберем вашите нужди и надежди, ще изследваме апартамента ви и ще ви предложим решение във вашия бюджет. Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото ние сме страхотни експерти по интериорен дизайн, но вие сте най-добрите  експерти по себе си.

Повече за нас може да научите в страницата ни с проекти!

IRchitect екип интериорен дизайн

За студио за интериорен дизайн IRchitect

В студио за интериорен дизайн IRchitect вярваме, че в партньорство с вас можем да създадем идеалния ви дом. Разкажете ни вашите нужди и надежди, за да изследваме апартамента и заедно да стигнем до правилните решение във вашия бюджет.

Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото вие сте най-добрите  специалисти по себе си, а ние сме страхотни експерти по архитектура и интериорен дизайн.

Контакти на студио за интериорен дизайн IRchitect

+359883 373437

office@irchitect.com

Mastilo Coworking Space

София, Страхил войвода 2