За нас

ЕКИП

Бранимир Брозиг IRchitect интериорен дизайн
Бранимир Брозиг
Мартина Радева - IRchitect
Мартина Радева
Мира Коларова IRchitect интериорен дизайн
Мира Коларова
милена лозанова IRchitect
Милена Лозанова
Мария Радева IRchitect
Мария Радева
Йоана Колева IRchitect
Йоана Колева
Виктория Димитрова IRchitect
Виктория Димитрова


ЗА НАС

Студио IRchitect е основано от екип млади архитекти,

Ние сме експерти по архитектура, но хората, с които работим са експерти по себе си. Вярваме, че заедно можем да създадем точния дом за всеки – за неговите нужди, по неговите мечти и за неговия джоб. Вярваме, че качественият интериорен дизайн, освен че изглежда добре, решава и функционални проблеми. В добре проектираното жилище на прескачаме един и същи разклонител по няколко пъти на ден. В добре проектирания офис климатикът не духа в ничий врат, и слънцето не блести в ничий монитор. Вярваме, че дизайнът не е самоцел, а средство да живеем по-добре.

Гордеем се с процеса, който сме създали, защото той е напълно клиентоцентричен – ориентиран около Вас и вашите нужди.
Вярваме, че заедно можем да създадем точния дом за вас – ще разберем вашите нужди и надежди, ще изследваме апартамента ви и ще ви предложим решение във вашия бюджет. Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото ние сме страхотни експерти по интериорен дизайн, но вие сте най-добрите  експерти по себе си.

Повече за нас може да научите в страницата ни с проекти


ПРОЦЕС


Първа среща (Ще работим ли заедно?)

В IRchitect се гордеем с линейния си и логичен процес, когато изготвяме проекти за интериорен дизайн.
Ориентираме се около Вас и Вашите нужди – не се плашете, че в началото ще задаваме много въпроси – по този начин ви опознаваме най-бързо. Ще изготвим предварителен бюджет и ще ви изпратим анкетата ни – специално разработена, за да опознаем вашия стил и вкус.

Moodboard - студио за интериорен дизайн  IRchitect
интериорен дизайн софия скица IRchitect

Идеен проект (Как ще изглежда пространството)

По време на идейната част от проекта за вътрешен дизайн, бъдещият Ви дом вече добива първите си черти.
Няколко интензивни срещи са достатъчни, за да напипаме нуждите и вкусовете Ви, така че проектът да е най-удачният за Вас. С помощта на 3Д визуализации и идейни чертежи в края на идейния проект мебелите вече са по местата си, позициите на осветителните тела и типът на настилките са решени, уредите в баните и кухнята са ясни.

Технически проект (Как ще се реализира проектът?)

Техническата част от интериорния дизайн превежда всичко от идейния проект на език, технически четим за изпълнители и доставчици.
Разработваме чертежи за Ел, ВиК и ОВК инсталациите, разчертаваме подробно гардеробите и кухнята, показваме всички части на банята, така че да може да се реди плочка по плочка.
Специфицираме на практика всичко в апартамента – мебели, плочки, паркети, санитарни уреди, осветителни тела, завеси, щори, отоплителни тела, даже ключове и контакти

интериорен дизайн - IRchitect
интериорен дизайн софия график

Надзор (Кой, кога и за колко ще го реализира?)

Който е правил ремонт знае колко важна е тази фаза – и най-пълният интериорен проект е обречен ако изпълнението му не се надзирава внимателно.

Фазата започва със събиране на оферти за всички предвидени дейности и материали – в един нормален апартамент тези оферти са около 15. С тях изготвяме ориентировъчен бюджет и график на дейностите.
Строителството започва, а ние посещаваме обекта всяка седмица, за да се уверим, че вашият дом се случва както сте очаквали.

БЕЗПЛАТНА ПЪРВА КОНСУЛТАЦИЯ

Ако харесвате процеса ни на работа и искате да научите повече, заповядайте в офиса ни, за да се запознаем на по чаша кафе за безплатна първа консултация!


logo IRchitect интериорен дизайн

ОТЗИВИ

Cleversoft

Нашите приятели от IRchitect може и да са се вдъхновили от неориентиран анимационен бабун за името си, но реалността няма как да бъде в по-голям контраст с него.

Напротив: влетяха в офиса ни, преметнали рулетки и чертожни инструменти на рамо, усмихнати и надъхани: истински фъртуни от професионализъм и креативност.

Резултатът: неугледното, мрачно, потънало в прах и безвремие преддверие на офиса ни се преобрази в светла, приветлива приемна, приютила тънки заигравки с бранда и дейността ни; а хитроумно прикритото складово помещение, което АйАрхитектите родиха буквално от нищото, продължава да предизвиква изненадани възклицания от всеки, когото посветим в тайната му. Дори немските ни колеги зарязаха класическите тевтонски сдържаност и прагматичност, за да поцъкат доволни с език пред чудесно свършената работа.

Бих ги препоръчал горещо на всички, които имат нужда от професионален дизайн на дома или офиса си – от идеите през детайлния проект, та чак до набавяне на материалите и разправии с майстори. Нещо повече – аз самият се надявам ползотворното ни партньорство с IRchitect да продължи и на много бъдещи обекти.

chobolabs

Chobolabs

След като бяхме прекарали няколко години по co-working места и най-накрая настана време да си имаме офис, от Chobolabs искахме да пренесем възможно най-много от духа и културата, които характеризират стартиращите компании, на новото ни работно място. Тъй като това само по себе си не е никак лесна задача, решихме да се потърсим услугите на интериорен дизайнер през нашата лична мрежа.

След кратко търсене се спряхме на IRchitect, които успяха да направят от беглата начална представа, която имахме, един прекрасен офис, който освен комфорт у населяващите го, оставя и много добро впечатление у всички гости.

IRchitect поеха цялата организация по реализирането на офиса – изготвянето на визуализации, планиране, намиране на подизпълнители, мебели, материали и т.н. Във всеки един момент имахме пълна яснота как се движи проекта и какво има все още да се прави. Пропуснах да кажа, че имахме и луди срокове, в които трябваше да се вместим и IRchitect успяха да се справят, дори и с цената на това да се работи до 4 през нощта в дадени дни.

Мога силно да препоръчам техните услуги на всеки, който иска да има страхотен офис с индивидуалност – не само заради креативността на екипа, а също и за много високото ниво на професионализъм и отговорност.

За студио за интериорен дизайн IRchitect

В студио за интериорен дизайн IRchitect вярваме, че в партньорство с вас можем да създадем идеалния ви дом. Разкажете ни вашите нужди и надежди, за да изследваме апартамента и заедно да стигнем до правилните решение във вашия бюджет.

Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото вие сте най-добрите  специалисти по себе си, а ние сме страхотни експерти по архитектура и интериорен дизайн.

СЛЕДВАЙТЕ СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН IRchitect
Контакти на студио за интериорен дизайн IRchitect

+359883 373437

office@irchitect.com

София, ж.к. Яворов, бл. 5