fbpx
Продължете към съдържанието

СТУДИО IRCHITECT

Студио IRchitect е основано от екип млади архитекти.

Ние сме експерти по архитектура, но хората, с които работим са експерти по себе си. Вярваме, че заедно можем да създадем точния дом за всеки – за неговите нужди, по неговите мечти и за неговия джоб.

Вярваме, че качественият интериорен дизайн, освен че изглежда добре, решава и функционални проблеми. В добре проектираното жилище на прескачаме един и същи разклонител по няколко пъти на ден. В добре проектирания офис климатикът не духа в ничий врат, и слънцето не блести в ничий монитор. Вярваме, че дизайнът не е самоцел, а средство да живеем по-добре.

Гордеем се с процеса, който сме създали, защото той е напълно клиентоцентричен – ориентиран около Вас и вашите нужди.

Вярваме, че заедно можем да създадем точния дом за вас – ще разберем вашите нужди и надежди, ще изследваме апартамента ви и ще ви предложим решение във вашия бюджет. Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото ние сме страхотни експерти по интериорен дизайн, но вие сте най-добрите експерти по себе си.

И вярваме, че правим нещо специално – правим истински домове за истински хора.

Бранимир Брозиг

Управител, здраво стъпил на земята рационалист.

 

Какъв е добрият дизайн за теб?

Добрият дизайн решава точно проблемите на ползвателя си.
В идеалния свят всичко работи безупречно, изглежда страхотно и е достъпно като цена. Нашият свят, обаче, не е такъв и ние не сме такива. Затова дизайнът съществува.

Какво те вдъхновява?

Тишината на пътя напред.

Бранимир Брозиг
Мартина Радева

Мартина Радева

Аз съм архитект. Вярвам, че майсторството в архитектурата е довеждането на красивата картинка в реалността, в доброто познаване и владеене на изразните средства на строителството, технологиите и детайлите. Интересувам се от бъдещето и световните тенденции и вярвам че ние – силните и мислещите – сме хората, които можем да построим света, в който искаме да живеем. 


Какъв е добрият дизайн за теб?

Добрият дизайн е ненатрапчив. Толкова съвършен, че изглежда неръкотворен. И все пак буди възхищение към Създателя си.  Физическа манифестация на красотата на човешкия ум. Една красиво решена задача. Добрият дизайн е разумен. Ефективен. Върши работа. Улеснява живота. Добрият дизайн носи радост. Предизвиква усмивка. Възпява удоволствието от живота. Насладата да си тук и сега. 


Какво те вдъхновява?

Не вярвам, че трябва да чакаме вдъхновението да кацне като птица на рамото. Вярвам, че идва с работата. Че когато активно занимаваме ума си с проблем, той търси и намира решение дори в моментите на почивка, на разсейване, на презареждане. Вярвам че трябва да се зареждаме с красота. Че когато я създаваме, полека лека се изчерпваме, изпразваме се и трябва отново да напълним резервоара. Намирам тази красота в природата, в изкуството, в музиката, в литературата.

Виктория Димитрова

Аз съм архитект, който преследва добрата архитектура в историята, културата и теорията.

 

Какъв е добрият дизайн за теб?

Добрият дизайн изненадва, говори с честни материали, експериментира смело, дава храна за размисъл и променя стила на живот.

 

 

Какво те вдъхновява?

Странното и многостранното.

 

 

Виктория Димитрова
Маргарита Христова

Маргарита Христова

Казвам се Маргарита, накратко Маги. Интериорен дизайнер съм в студио IRchitect.

 

 

Какъв е добрият дизайн за теб?

Според мен, добрият дизайн те кара да се чувстваш добре. Той е баланс между практичното и красивото.

 

Какво те вдъхновява?

Вдъхновението за мен често пъти идва от природата. Със своите земни тонове и естествена красота, винаги гледам да включа някоя от нейните черти в проектите си.

Тина Тутовска

Аз съм Тина и съм интериорен дизайнер в IRchitect.

 

 

Какъв е добрият дизайн за теб?

Добрият дизайн е този, който улавя характера на човека и се усеща като продължение на самият него.

 

Какво те вдъхновява?

Вдъхновявам се от артисти (певци, режисьори, художници) и техните идеи.

Маргарита Колева

Аз съм инж. Маргарита Колева Участвам в организацията при реализирането на дизайнерските проекти на IRchitect.

 

Какъв е добрият дизайн за теб?

Добър дизайн е този, който съчетава изчистени форми, добре подбрани цветове и оригинални акценти, осигурява уют и практичност на жилището.


Какво те вдъхновява?

Аз получавам вдъхновение от креативността на хората и от красотата, която откривам в природата, добрите човешки отношения и във всяка сфера от живота

Разгледайте проектите ни

КАК РАБОТИМ

В IRchitect се гордеем с линейния си и логичен процес, когато изготвяме проекти за интериорен дизайн.

интериорен дизайн апартамент IRchitect центъра граф игнатиев софия кухненски остров

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Слатина - интериорен дизайн дневна
С 4-членното ми семейство се доверихме на IRchitect за изготвяне на проект за интериорен дизайн на семейното ни жилище, което отдавна обитаваме. При нас беше предизвикателство проектът да е съобразен с изискванията на всеки член на семейството. Също така искахме да подобрим разпределението на пространствата. Въпреки конструктивните ограничения, IRchitect ни предложиха нов по-оптимален план за жилището, който да повиши качеството ни на живот. Водещият проектант успя да съобрази дизайна с желанията на всички ни, така че с радост да обитаваме трансформирания апартамент.
Л.Р.
IRchitect and Rinnovation helped me with a turnkey project for a 120 sqm rundown apartment. It consisted of construction works, furnishing and decoration. It all happened without me being present in Sofia. I am pleased with their design, creative way of coming up with solutions, transparency and easy communication – it exceeded my expectations from a construction project. They even assisted me with negotiations with neighbours. As a result I am able to rent out the apartments on AirBnB and am getting great reviews!
T.B.S.
Интериорен дизайн на апартамент за краткосрочен наем AirBnB София
Интериорен дизайн на апартамент в затворен комплекс Vitosha View София
Купихме си апартамент на зелено в нов жилищен комплекс от затворен тип. Доверихме се на IRchitect за разработване на проект за пространството още по време на строителството за да ни помогнат да оформим цялостна визия на апартамента както и да получим добри решения за отделните зони. Изключително доволен съм от процеса и крайния резултат – проектантите са успели да усетят духа ми и са създали уют, който ми носи усещане за спокойствие.
Ф.К.