fbpx
Продължете към съдържанието

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ИСТИНСКИ ДОМОВЕ ЗА ИСТИНСКИ ХОРА

интериорен дизайн IRchitect

ЗАЩО ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ИСТИНСКИ ДОМОВЕ ЗА ИСТИНСКИ ХОРА

Студио IRchitect е проект на екип млади архитекти и интериорни дизайнери. Гордеем се с процеса, който сме създали, защото той е напълно клиентоцентричен – ориентиран около Вас и вашите нужди. 

Ние сме експерти по архитектура и интериорен дизайн, но хората, с които работим са експерти по себе си. Вярваме, че заедно можем да създадем точния дом за всеки – за неговите нужди, по неговите мечти и за неговия джоб. Вярваме, че качественият дизайн, освен че изглежда добре, решава и функционални проблеми. В добре изработения интериорен дизайн на прескачаме един и същи разклонител по няколко пъти на ден. В добре проектирания офис климатикът не духа в ничий врат, и слънцето не блести в ничий монитор. 

Вярваме, че интериорният дизайн не е самоцел, а средство да живеем по-добре. Наслушахме се на “не може” и “то всички така правят”. Нагледахме се на вдигнати рамене. Вярваме, че средата възпитава и че всеки човек има право да живее и работи във вдъхновяващи и добре направени пространства. Основната цел на работата ни е да създадем емоция. Да създадем радост. 

Потърсете ни, за да си поговорим за бъдещия ви дом и неговия интериорен дизайн.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН, КОЙТО ЗВУЧИ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ, ОТКОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА

интериорен дизайн IRchitect

ИСТИНСКИ ДОМОВЕ ЗА ИСТИНСКИ ХОРА

интериорен дизайн центриран върху клиента

В IRchitect фокусът не е да създадем дом за списание, а дом за живеене. Дом, в който сутрин ухае на прясно кафе Стаи, в които деца разхвърлят играчки по пода, но има къде да ги съберат и подредят. Кухни, в които през деня може да се носят ежедневните аромати на изкипяла тенджера с мляко, но когато всички се съберат за вечеря, остават дълго на масата.

Проектите на сайта ни са много разнообразни – трудно ще намерите два подобни. Постигаме го с това, че семенцето на всяка разработка е посята от обитателя му, а проектантът е въплътил в материя неговите желания.

Честно казано, за да ви предложим решения трябва да ви опознаем добре.

Заедно сме на всяка стъпка и при всяко решение. Ако се налага, се връщаме крачка назад. Докато не сте доволни.
Ако грешите, ще ви го кажем. Ако сте прави ще се вслушаме.


Не ви проповядваме, говорим с вас.

Хора сме. И работим с хора. Истински хора.

Ако искате да работим заедно – пишете ни. Отговаряме бързо.

Отдалеч – балансиран, отблизо – изненадващ

интериорен дизайн IRchitect

ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ИЗБЕРЕТЕ ОТ НАШИТЕ ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ПАКЕТ “ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН - СТАНДАРТ”

Пакет “Стандарт” сме развили в десетгодишната си практика като студио за интериорен дизайн. То е оптималната услуга откъм качество, срок на изработка и цена. Представлява пълен интериорен проект в една фаза. Като краен продукт на Идейната фаза получавате визуализации на всички зони от апартамента, а Техническата фаза завършва с изработката на подробна техническа документация, достатъчна за изпълнение на всички строителни работи и поръчка и закупуване на всички елементи на интериора и обзавеждането. Проектът се движи по предвидим график на проектиране и е напълно готов в обещания срок.

ПАКЕТ “АРХИТЕКТУРА И ИНСТАЛАЦИИ”

Пакет “Архитектура и инсталации” е най-малката и бърза наша услуга за интериорен дизайн. Представлява разработване на разпределение на апартамента и всички чертежи, необходими за изпълнение на строителните работи. 

ПАКЕТ “ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН - ПРЕМИУМ”​

Пакет “Интериорен дизайн – премиум” надгражда пакет “Стандарт”. Той включва същата подробност на разработка на Идейна и Техническа фаза. В допълнение, получавате по-голям брой срещи в Идейната фаза, за доизчистване на всички дизайн елементи и създаване на изключителен продукт. В Техническата фаза отделяме време да посетим с вас шоуруми за интериорни финиши и обзавеждане, като заедно правим най-добрите избори за вашия дом.
Тази услуга е за хора, за които интериорният дизайн носи удоволствие и е начин да изразят себе си. За хора, които обзавеждането не е необходимост, а удоволствие.

Интериорен дизайн на дом за летящи хора

интериорен дизайн IRchitect

УСЛУГИ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ИЗБЕРЕТЕ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

В IRchitect обичаме да обзавеждаме жилища! Процесът ни е ориентиран около вашите нужди и желания. Нашата роля е в предвидим бюджет и процес да реализираме тези желания като партньор и добър приятел.

Развиваме общата организация и продуктивност на офиса, разширявайки фирмената култура, идентичност и привлекателност. Често работещите не вярват колко по-приятно е станало работното им място.

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

Ако сте правили ремонт, знаете че това е нелека задача. Ние с усмивка ще реализираме вашето жилище, започвайки с точно бюджетиране и събиране на оферти и продължаваме с организация и надзор на обекта.

Често помагаме при избора на жилища, обзавеждане или инсталации. Обичаме тези срещи, защото те ни запознават с Вас и в рамките на един час често решаваме проблеми, които са Ви измъчвали с месеци!

АРХИТЕКТУРА

Вярваме в контекстуалната и емоционална архитектура, която събужда усещания за уют и светлина. Считаме, че уникалността на всеки един проект е пряка функция от желанията на клиента и конкретното място

Интериорен дизайн на дом за четящи хора

интериорен дизайн IRchitect

ЦЕНИ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

НАУЧЕТЕ ЦЕНАТА НА ПРОЕКТ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Цената на интериорния проект е пряко свързана с размера на апартамента и типа проект, който правим.
Един цялостен проект за интериорен дизайн отнема около 3 месеца. Това е времето необходимо да ви опознаем, да минем през варианти на визията и да я обезпечим с технически чертежи, така че майсторите да не „творят“ на обекта, а да следват инструкциите на проектанта. Проектът представлява модел на предстоящия ремонт и колкото по-прецизен и подробен е, толкова по-голям е шансът за успех. Ние правим само подробни проекти, не претупваме и проектът включва всичко – от чертежи на инсталации, спецификации с реални артикули за закупуване и чертежи на поръчкови мебели. Въпреки това благодарение на стегнатия ни и подреден процес успяваме да предложим дизайн на пазарни цени. Тъй като всеки проект е индивидуален избягваме да даваме цена на м2 – пишете ни, ще организираме среща и веднага след нея е получите съвсем конкретна оферта

Цена управление на проект

Управлението на проекти е най-времеемката и отговорна част от процеса. Включва ние да се занимаваме с всички дейности по обекта, а на вас да остане приятната задача да наблюдавате как картинките се материализират в бъдещия ви дом. 
Цената отново е индивидуална и зависи от проекта, локацията му, в каква степен искате да сме въвлечени. Не се колебайте да ни пишете, за да обсъдим вашия проект и да получите цена!

Before After Before - интериорен дизайн IRchitectafter - интериорен дизайн IRchitect

ДОМ В СЪЗВУЧИЕ​

ДОМ С ТОПЛА СВЕТЛИНА

ДОМ НА БИЗНЕСА

ДОМ ЗА ЕСТЕТИ

ДОМ КРАЙ МОРЕТО

ДОМ С ГЛЕДКА

АПАРТАМЕНТ НАД ГРАДА

ДОМ С ИСКРЕН ДИЗАЙН

ДОМ ЗА ЧЕТЯЩИ ХОРА

РАЗКАЖИ НИ ЗА ТВОЯ ПРОЕКТ

СВЪРЖИ СЕ С НАС