fbpx
Продължете към съдържанието

иЗКУСТВО НА БЯЛ ФОН

изява на красивото

Лозенец

95 кв.м.

2016

проектант: арх. МАРТИНА РАДЕВА, арх. Мира Коларова. арх. Бранимир Брозиг

Фотограф: IRchitect

ДА ЖИВЕЕШ В ГАЛЕРИЯ

ДА ВЛЕЗЕШ ДА РАЗГЛЕДАШ ИЗЛОЖБА, А ВРАТИТЕ НА ГАЛЕРИЯТА ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ЗАД ГЪРБА ТИ И ДА ОСТАНЕШ ВЪТРЕ. САМО ЗА НЯКОЛКО ДНИ. ДОКАТО БЕЛОТАТА НА ПРОСТРАНСТВОТО ПРОЧИСТИ МИСЛИТЕ ТИ, А ПРОИЗВЕДЕНИЯ ПО СТЕНИТЕ ТЕ ИЗПЪЛНЯТ С НОВИ. ЗА ДА СИ ТРЪГНЕШ НОВ. ВДЪХНОВЕН, ИСКРЕН, ЩАСТЛИВ.

произведения на изкуството в интериора
Изкуство Belle Epoque

КОЙ

човек с вкус. към изкуството, комфорта и добрата локация. 

BELLE EPOQUE

КЪДЕ

В НЕОКЛАСИЧЕСКИ КОМПЛЕКС БЛИЗО ДО МОРЕТО. ПРОТИВОДЕЙСТВАХМЕ НА БУТАФОРНАТА КЛАСИКА БЕЗ ДА ПЕСТИМ УСИЛИЯ И ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.

Belle Epoque - бели апартаменти, интериорен дизайн 2

КАКВО

апартаменти за отдаване под наем, НО С НЕЗАОБИКОЛИМОТО ИЗИСКВАНЕ – ДА ПРИЮТЯТ ИЗКУСТВО В СЕБЕ СИ.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

точно толкова, колкото е необходимо За един кратък престой. удобен за ползване кухненски бокс във всеки от апартаментите и трапезна маса. двойно легло и разтегателен диван в две различни зони. Кът за почивка, четене и приятни приказки до прозореца с хубава гледка. удобно и изчистена баня. 

интериорен дизайн на апартамент в бяло, belle epoqueq irchitect

Ще бъдеш в бяло – с вейка от маслина

и като ангел в бяло облекло…

А мисля днес; света прогнил от зло

не е, щом той е твоята родина.

И ето усъмних се най-подир

в невярата тревожна – искам мир.

 

ЩЕ БЪДЕШ В БЯЛО

Пейо Яворов

Belle Epoque - бели апартаменти, интериорен дизайн 4

МИНИМАЛИЗЪМ

ЩОМ СИ СТИГНАЛ ЧАК ДО МОРЕТО, ЗНАЧИ ИСКАШ ДА СИ ПОЧИНЕШ. А ЗА ДА СТАНЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ОТЪРСИШ ОТ ВСИЧКИТЕ ГРИЖИ, СУЕТИ И ДРЕБНАВОСТИ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО. И ОТ ВСИЧКИ НЕНУЖНИ ПРЕДМЕТИ И ИЗЛИШНИ ШУМОВЕ. В ТАКИВА МОМЕНТИ ТИ ТРЯБВА БЕЛОТА, ГЕОМЕТРИЯ, ПРОСТОР, СПОКОЙСТВИЕ, ТИШИНА И РЕД. А ТУК ОСНОВНО ТОВА ИМА.

ОТ ТАВАНА

ХИТРО РЕШЕНИЕ ЗАДОВОЛИ ИЗИСКВАНЕТО ЗА ЕКСПОНИРАНЕ НА ИЗКУСТВОТО С ЕДИН РАЗМАХ. ПО ЦЯЛАТА ДЪЛЖИНА НА СТЕНИТЕ ВЪРВИ ТЪНКА, ИЗИСКАНА, НЕПОКОЛЕБИМА ЧЕРНА ЛЕНТА, КОЯТО СКРИВА ОКАЧВАЧИ ЗА КАРТИНИ НА РЕЛСИ. ЗА ДА МОЖЕШ ДА ГИ МЕСТИШ, ЗА ДА МОЖЕШ ДА ИМ СЕ НАСЛАЖДАВАШ НЕ САМО ОТ ЕДНА ГЛЕДНА ТОЧКА.

 

КАКТО КАЗАХМЕ В НАЧАЛОТО – КАТО ДА ВЛЕЗЕШ В ГАЛЕРИЯ.

изкуство в интериора, irchitect
интериорен дизайн на апартамент за отдаване под наем, IRchitect

СФУМАТО

ДА ГЛЕДАШ КАК МИНАВА ДЕНЯ. ОТ УТРИННАТА МЕКА СВЕТЛИНА, ОБЕДНАТА СЛЪНЧЕВА ОРАНЖЕВА СВЕТЛИНА ДО ВЕЧЕРНИТЕ ПРИГЛУШЕНИ СТУДЕНИ СЕНКИ. А ПРОСТОТАТА Е ТОЛКОВА КРАСИВА, КОГАТО ВСИЧКО ИЗЛИШНО Е ИЗТРИТО ОТ СВЕТА, А ВСИЧКО ВАЖНО – Е ТУК И ПРЕД ТЕБ. И ТОВА СЕ ДЛЪЖИ НЕ НА ДРУГО, А НА БЕЛИЯ ЦВЯТ – ЦВЯТ, КОЙТО ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗПЪКНЕ КРАСИВОТО, ВАЖНОТО И НЕЖНОТО.

СТРОГ РАСТЕР

ДИСЦИПЛИНАТА НЕ СЕ РАЗВАЛЯ ДОРИ В ЕТАЖЕРКАТА. ТЯ ЩЕ ПОБЕРЕ ОЩЕ КРАСОТА И ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ПРЕДМЕТИ, КОИТО ЩЕ АКОМПАНИРАТ НА ИЗКУСТВОТО. НО НЯМА ДА ГО ИЗМЕСТИ ОТ ФОКУСА, ТЯ Е ВСЕ ТАКА БЯЛА И ВСЕ ТАКА ГЕОМЕТРИЧНО ИЗДЪРЖАНА.

ГАЛЕРИЯ

ВИЖТЕ ОЩЕ...