fbpx
Продължете към съдържанието

ДОМ с аТМОСФЕРА

ВСИЧКИ ОБИЧАТ ГИРЛЯНДИ С ЛАМПИЧКИ

Център

софия

40 кв.м.

2019

проектант: IRCHITECT

фотограф: IRCHITECT

ВЕЧЕРЯТА Е ГОТОВА!

УСЕЩАНЕТО ДА СИ СГОТВИШ ЕДНА ВКУСНА И АРОМАТНА ВЕЧЕР СЛЕД ДЪЛЪГ ДЕН И ДА Я СПОДЕЛИШ С УСМИХНАТИ БЛИЗКИ ХОРА. ТОЧНО ЗА ТЕЗИ МОМЕНТИ СЪЗДАВАМЕ АПАРТАМЕНТИ.

КОЙ

собственик с усет към детайла и с желание да създава неочаквано интересни неща. с амбиция да предложи повече от очакваното и да надскочи стереотипното. човек, който може да влезе в обувките и на госта, и на стопанина. 

КЪДЕ

в забързания софийски център със стари сгради, ежедневен хаос и красиви детайли. най-доброто място за подслон на турист, за аъпване и пийване в уютно местенце и разглеждане на местни забележителности.

КАКВО

апартамент за краткосрочно отдаване под наем за туристи, в което всеки гост на града да се почувства у дома си, но и не само. да се почувства в обятията на къща с минало, на гостоприемен хост и на град с вълнуващи истории.

plan krasina

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

ЕДНО ПРОСТРАНСТВО, МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ. ПОНЯКОГА СТЕНИТЕ САМО ПРЕЧАТ. А ДА НЯМА ПРЕГРАДА МЕЖДУ СПАЛНЯТА, ДНЕВНАТА, ТРАПЕЗАРИЯТА И КУХНЯТА ДАВА ИЗКУСИТЕЛНО ГОЛЯМА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРОСТРАНСТВОТО.

 

ПРЕДИ / СЛЕД

Before After

ДЕТАЙЛ ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

СВОБОДНОСТОЯЩИТЕ ПРЕДМЕТИ СА ТЕЗИ, КОИТО ПРИКОВАВАТ ПОГЛЕДА ПЪРВИ. ЧОВЕК ГИ ОГЛЕЖДА ОТБЛИЗО, ИЗПОЛЗВА ЧЕСТО, МЕСТИ НАСАМ-НАТАМ, РАЗГЛЕЖДА. ЗАТОВА Е ВАЖН ТЕ ДА СЕ ПОДБИРАТ С ВНИМАНИЕ.

КУХНЯ НА ПОЧИТ

КУХНЯТА КАТО НАЙ-ИЗПОЛЗВАНОТО ПРОСТРАНСТВО, Е УДОСТОЕНА С ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ. С МЯСТО ЗА ВСЕКИ УРЕД И ВСЕКИ ГОТВАРСКИ ИНСТРУМЕНТ.

 

ЦВЯТ И БЕЛОТА

ИГРИВИТЕ ПЛОЧКИ, НЕСТАНДАРТНОТО ПОДРЕЖДАНЕ, НЕОБИКНОВЕНАТА ВИЗИЯ НА ТЕЗИ ДЪЛБОКИ ЦВЕТОВЕ И НЕПРАВИЛНИ ФОРМИ. 

ПРАВЯТ НАСТРОЕНИЕТО ВЕСЕЛО, ХОРАТА ЛЮБОПИТНИ, А СУТРИНИТЕ ЗАПОЧВАТ НЯКАК ПО-ПРИЯТНО ОТ ОБИЧАЙНОТО. нЕ Е ЛИ ТАКА?

БЕЛОТА И ЦВЯТ

БЕЗ ДА ЗАБРАВЯМЕ ПРИНОСА НА БЕЛИЯ ФОН. БЕЗ КОЙТО НЯМАШЕ ДА СЕ УСЕЩА СЪЩИЯ ПРОСТОР И СВОБОДА.

ГАЛЕРИЯ

ВИЖТЕ ОЩЕ...