Бизнес инкубатор StartUpHub

Проектът е резултат от устойчив интерес към предприемачеството, икономиката и социалните процеси, задвижващи всяко стопанско намерение. Изследвана е не само функционално-естетическата страна на архитектурното проектиране, но и енергията, потенциално задвижваща го. Започвайки с изследване на реалните проблеми и потребности на страната и синтезирайки вече формулирани конкретни стъпки по пътя на решаването им, проектът достига до предложения за подобряване на статуквото в дългосрочен план – изграждане на бизнес инкубатор.
Разработеният проект разглежда възможностите за финансиране, успех и функциониране на сградата. Предмет на изследване е също размерът на първоначалната инвестиция за спасяване на сградата и респективно периода й на изплащане.

За студио за интериорен дизайн IRchitect

В студио за интериорен дизайн IRchitect вярваме, че в партньорство с вас можем да създадем идеалния ви дом. Разкажете ни вашите нужди и надежди, за да изследваме апартамента и заедно да стигнем до правилните решение във вашия бюджет.

Ние сме правилният избор за вас – ще се справим като екип, защото вие сте най-добрите  специалисти по себе си, а ние сме страхотни експерти по архитектура и интериорен дизайн.

СЛЕДВАЙТЕ СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН IRchitect
Контакти на студио за интериорен дизайн IRchitect

+359883 373437

office@irchitect.com

София, ж.к. Яворов, бл. 5